Enter at least 3 characters
HOME > Vores B Corp-certificering

Vores B Corp-certificering

Benefit Corporations er virksomheder, der opfylder de højeste standarder for social og miljømæssig indsats, gennemsigtighed og ansvarlighed. B Corp-bevægelsen omfatter 2.700 virksomheder i 64 forskellige lande, der har besluttet at bruge forretning som en velgørenhed.

 

En virksomhed, der ønsker at blive en B Corp-virksomhed, skal opnå et vist niveau i sin B-konsekvensvurdering, hvor virksomhedens indvirkning på sine medarbejdere, kunder, samfundet og miljøet gennemgås.

 

Det ligger i vores DNA at tage os af mennesker. B-konsekvensvurderingen er et officielt værktøj, hvorigennem vi kan måle vores præstationer. Opnåelsen af B Corp-certificeringen har hjulpet os til at forstå, hvor vi står, og hvilke handlinger vi skal gribe til for at sikre, at vores virksomhed opfylder behovene i samfundet.

 

At være en B Corp-virksomhed betyder, at man ser længere end bundlinjen og bruger forretningen som et velgørende formål. Det er en forpligtelse til at overholde og sikre de højeste standarder med hensyn til gennemsigtighed, ansvarlighed og social og økonomisk bæredygtighed.

 

Chiesis nordiske selskab opnåede en af de højeste scores i vurderingen. Det er der flere grunde til. Én af dem er vores arbejde for ligestilling mellem kønnene. En anden grund er vores projekt "Help a little"/First Day Gift - et samarbejde mellem Chiesi og det svenske Prematurförbundet.

For leverandører og partnere Code of Interdependence

I Chiesi har vi sammen med nogle af vores leverandører og partnere produceret et dokument, som vi kalder Code of Interdependence (kodeks for indbyrdes afhængighed). Det handler om, hvordan vi kan bidrage til en bæredygtig forretning, og kodekset er derfor baseret på globale aftaler og ikke mindst Agenda 2030. Kodekset har nogle ligheder med, hvad andre virksomheder ofte kalder "adfærdskodeks for leverandører", men vi vil understrege, at det handler om vores fælles ansvar. Vi ser vores leverandører som en del af vores økosystem, og at vi lykkes - og nogle gange fejler - sammen. Kodekset gælder derfor både for os selv og dem, vi samarbejder med. Vi forventer, at dem, vi arbejder med, deler de værdier, som kodekset er baseret på, og at de stræber efter at nå de mål, der er angivet i kodekset. Vi opfordrer leverandører til at kontakte os og diskutere kodekset yderligere, hvis de har spørgsmål eller bekymringer!

 

For mere information om kodekset for indbyrdes afhængighed:

Download Code of Interdependence (engelsk præsentation med dansk stemme). https://www.chiesipharma.dk/ppt/Code%20of%20Interdependence%20Danish.pptx