Enter at least 3 characters
HOME > Bæredygtighed hos Chiesi

Bæredygtighed hos Chiesi

Bæredygtighed er et grundlæggende princip for Chiesi

Bæredygtighed er centralt for Chiesi, som er en familieejet medicinalkoncern med hovedsæde i Parma, Italien. Chiesi-koncernens slogan er  “Let’s make the world feel better” (Lad os få verden til at få det bedre). Som en såkaldt Benefit Corporation har Chiesi forpligtet sig til at optræde med et velgørende formål, Chiesi søger at drive forretning på en anderledes måde, der har en positiv indvirkning på naturen og samfundet, og at skabe et retfærdigt og bæredygtigt system.

 

På baggrund af de kritiske udfordringer, som verden nu står overfor, har Chiesi udviklet og udvidet sine bestræbelser for bæredygtighed.

 

Disse rækker ud over landegrænserne. Alle medarbejderne i Chiesi-koncernens selskaber er drevet af et stærkt ønske om at skabe værdi for patienterne, for vores medarbejdere og for det samfund, som vi opererer i, samtidig med at vi forsøger at beskytte miljøet omkring os. Derfor har vi opstillet ambitiøst mål for os selv, der er forbundet med fælles værdi og social og miljømæssig bæredygtighed, og som vi indarbejder i alle vores strategiske planer.